söndag 18 november 2007

Dagens Lasse!


Dagens Lasse är Lasse Åberg. Hela Tv-laget kom till Oskarshamn och spelade fotboll när jag var liten. Det var en stor grej. På bilden, som publicerades på förstasidan i lokalblaskan, ses jag autografjaga. Autografen är sedan länge borta (så märkvärdigt var det ju inte när allt kom kring), men bilden finns kvar tack vare mormor som helt sonika gick upp på tidningen och fick en stor kopia.

Håll till godo!

Ps
Observera Ulf Elfving i bakgrunden

lördag 17 november 2007

Dagens tant

Så sitter man här en lördagkväll. Både Jakob och jag är lediga för en gångs skull. I går intervjuade jag 82-åriga Inga-Lill för ett personporträtt. Damen är härlig. Nu försöker jag få ihop texten på ett sätt som lyfter fram hela hennes härliga personlighet.

Det spelar ingen roll vad folk säger, jag står på mig. Svenskarna kan inte göra bra TV-serier. Man misslyckas med Läckbergs böcker, gynekologer i Askim, Svenssonfolk i soffor osv osv osv. Danskarna kan, varför kan inte vi?

Tjip och god kväll

fredag 16 november 2007

Dagens trams!


Vänta, detta inlägg har inget med Carl Lidbom att göra. Det är värre än så.

På mitt gym ser jag ofta tjejer som står i omklädningsrummet och bättrar på sminket innan de börjar träna. De har alltid de senaste Adidas/Puma/Nike-träningskläderna och rätt skor som får deras rumpor att se mindre ut. Detta är så klart riktigt tramsigt.
Trams.

söndag 4 november 2007

Dagens radio!


Nytt för denna veckan är att du här på bloggen kan lyssna på Pilliradio. Slå dig ner i soffan, skruva upp ljudet och njut av mina väl valda låtar.