onsdag 16 januari 2013

Dagens kropp

Det har hänt en del sedan senast jag skrev. Roligt och tråkigt. Eller det händer massor med roliga saker hela tiden så klart, det är ju så när man har en liten Ture. Roligast av allt var att fylla år förra veckan. Då tog vi alla ledigt och åkte till Junibacken, där även farmor, faster och kusin Emil mötte upp. En mysig dag helt enkelt.

Det tråkiga är att ryggen har blivit värre. Jag hade ju en liiiiten positiv uppåtkurva ett tag och det gjorde mig så glad. Och så ett par dagar innan jul så fick jag helt plötsligt jätteont igen. I helgen blev det så illa att jag fick ta en taxi från jobbet direkt till akuten på SÖS. Det gjorde ont när jag vaknade och för varje minut som gick så gjorde det bara mer och mer ont. Som vanligt när det gör ont så börjar jag spänna alla möjliga muskler i kroppen och efter ett tag är hela systemet låst och jag behöver morfin för värken och stesolid och vlotarensprutor för att krampen ska släppa.

Jag har fortfarande jätteont men det är så klart bättre än i helgen. Nu vilar jag mycket, på värmedynan framförallt. Det är lite jobbigt för jag kan inte ta hand aom Ture som jag brukar. Han får vara på dagis lite längre än vanligt och det gör ont i mitt hjärta när jag tänker på det. Jävla skitkropp. Och så märker han så klart att jag har jätteont och det gör honom orolig. I dag när vi gosade i hans lilla säng och Ture skulle sova så behövde han gå på pottan en gång till. "Mamma jag kan lyfta dig", sa han och ville hjälpa mig ur sängen. Älskade unge.

Inga kommentarer: