måndag 4 oktober 2010

Dagens Spanien

Almuñécar är fint och lägenheten är kanon. Vi har två sovrum, fin toalett och vardagsrum/kök/musikrum i ett. Och så två balkonger varav den ena är fantastisk med en underbar utsikt över bergen i norr och havet i söder.

Ture startar som vanligt dagen långsamt. Man ska inte förivra sig.


Utsikten från balkongen.


Här sitter Jakob och jobbar ibland. Vi har även kommit på honom med ett dragspel i knät.


Vi tillbringade delar av söndagen på den lilla fina stranden bara 100 meter från lägenheten. Ture och jag chillade i skuggan och Jakob glassade i solen och badade i havet.

2 kommentarer:

Malin sa...

Åh vad härligt med utlandssemester, hade jag inte tackat nej till. Har förhoppningar på att komma iväg nästa år.
Hur tycker du det går att resa med en liten, hur trivs Ture utomlands?

Pi sa...

Hej Malin!

Det var egentligen en tillfällighet att vi gav oss i väg på semester nu när han är så liten. Tures pappa har fått låna en lägenhet så vi bestämde oss ganska plötsligt. Annars tror jag att vi hade väntat ett tag med att åka. Men, det har visat sig att det inte är några problem alls att resa med en sån här liten kille. Flygresan gick hur bra som helst, han märkte nog inte att vi lämnade Sverige. Här är det fortfarande riktigt varmt så Ture och jag håller oss mest i skuggan, mest i lägenheten på dagarna. Fast i dag har vi gjort en utflykt och det gick också bra. På kvällarna går vi ut och käkar och då sover han i vagnen. Sen sover han som vanligt länge på förmiddagarna.

Man får räkna med att det inte finns tillgång till skötbord överallt. Men det gör det ju inte i Sverige heller. Och så har jag turen att fortfarande kunna amma. Han äter mindre och oftare här nere, kanske för vätskebalansens skull. Bebisar är ju ganska smarta på det sättet.

Hoppas att ni också kommer iväg snart.
//
Pi