tisdag 22 maj 2012

Dagens resa?

Vi håller på att planera en semesterresa i juni. Förutom de två senaste åren, då jag varit allt för gravid eller Ture för pyttig, så har Jakob och jag haft lite som en tradition att vara utomlands över midsommar. Ingen av oss är så förtjust i såna där högtider och resorna brukar vara som billigast precis innan sommarlovet startar. Att Tures resa nästan är gratis om vi kommer hem innan han fyller två år gör det ännu bättre. Vi kan dock inte ropa hej än för det finns egentligen inga sistaminuten-resor att välja mellan som det ser ut just nu. Hoppas att det dyker upp något bra och billigt snart för vi behöver verkligen komma iväg lite nu.

Och just det, det är ju det där med Grekland också. Vågar man åka dit nu? Nyval medan man är på Kreta kan ju sluta hur som helst känns det som. Jag älskar Kreta och vi kan inte tänka oss att åka så mycket längre än till Medelhavet, så utbudet är begränsat. Mallorca säger alla är så bra när man har barn, Allcudia pratas det om. Vi får kolla upp det. I värsta fall får vi hitta på nåt annat, bara vi kommer iväg lite.

Kreta midsommar 2009

2 kommentarer:

Linn sa...

Jag gillar också Grekland, har varit på både Kreta och Rhodos. Vi skulle kunna åka till nån grekisk ö varje år, det passar våran familj perfekt! :-)
Hoppas att ni hittar nån bra sista minuten resa!

Anonym sa...

Man kan ju alltid resa till Italien...