måndag 12 juli 2010

Dagens uppdatering

Jag ligger lite lågt just nu. Sillen kommer nästa vecka och det mesta är klart inför "releasen". Värmen gör de flesta slöa och trötta just nu, men jag lovar er - att vara höggravid när det är över 30 grader är inte kul. Jag ligger mest på sängen, med fläktarna igång, internet-TV och flaskor med kallt vatten inom räckhåll. Vi är lite oroliga för hur vädret ser ut när vi kommer hem med Sillen. Det är viktigt att det inte är för varmt där han ska sova och just nu har vi 28 grader här inne. Jag kan ligga i direkt fläktblås men det går ju inte för sig med det lilla pyret. Helst av allt skulle jag vilja ta in på ett schysst hotell med AC och roomservice. Jag är av ganska segt virke, men de senaste dagarna har jag gråtit flera gånger på grund av värmen, tjockheten och onda diskbråck. Och så känner jag knappt igen mig i spegeln längre. Den senaste veckan har sillkilona satt sig i mitt ansikte. Bland annat.

3 kommentarer:

Stina sa...

Stackare, har tänkt på dig i värmen. Inte långt kvar nu, längtar efter att få träffa sillen nu. Sköt om dig så bra det går. Kram!

Anonym sa...

Ligg still vid flàkten och ta det lugnt - snart, snart kommer belòningen!!
Sillen kommer sàkert att klara vàrmen utan problem - tànk vad hàrligt att fà amma en liten bebis i 30-gradig vàrme...som att ha en liten kamin i famnen! :)
Kram Johanna

Pi sa...

Tack och kram Johanna och Stina. Sillen, min egen lilla kamin. Jag har inte ens tänkt på vad varm han kommer att vara och hur nära vi kommer att vara varandra hela tiden. Ojojoj.