måndag 21 februari 2011

Dagens längtan

Vilken bra dag. Ture sover inte till tio elva på förmiddagarna längre utan vi är uppe runt åtta i stället. Det är på gott och ont - föräldrarna är lite tröttare men dagen blir längre, och det är ju så klart trevligt. I dag var vi till exempel ute hos Tures farmor och farfar redan efter tio. Jakobs morbror och hans fru var där en sväng och vi ville inte missa dom. Så trevligt. Till sommaren ska jag försöka locka med mig killarna på en tur till Dalarna så vi får hälsa på dom igen och kanske några av Jakobs kusiner. Kanske bada i den fina sjön, med badblöja och allt och så åka och titta på björnarna i Orsa.

På vägen hem i dag så stannade vi på Fredells och tittade på lite golv och tapeter. Det ska man inte göra innan man vet säkert att man får den där lägenheten som man så gärna vill ha. Nu är jag sååå sugen på att sätta i gång och fixa ett fint litet rum till Ture. Där ska han sova, busa och åka bil och ha tebjudningar och husera mormor när hon kommer på besök. Vill vill vill.

Den här tapeten är ju till exempel helt fantastisk. (klicka för större)





Eller så kan man ha en sån här fin sticker.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för igår! Det var så trevligt att få träffa er. Resan hem till Dalarna gick bra, så nu tittar vi ut över Orsasjön igen. Mycket snö och kallt men solsken. Ni är så välkomna i sommar om ni har lust att ta en tur.
Morbror med fru

Anonym sa...

Vore riktigt kul att träffas om inte tidigare så i vart fall i sommar! Vi lär hålla oss på hemmaplan (Falun & Mora) mest hela tiden då Ture kommer att få ytterligare en tremänning i juli typ. Hälsningar "lill" kusinen M