torsdag 7 april 2011

Dagens utflykt och ljud

I dag gjorde vi IKEA med allt vad det innebär. Vi käkade i en ganska tom restaurang och Ture var så glad att han nästan höll på att spricka. Sen gick vi till barnavdelningen och han lekte med allt han kom åt och var glad så han höll på att spricka. Sen vandrade vi varvet runt och plockade på oss det där man alltid köper och Ture sken som en sol. Sen somnade han så klart. Väl hemma har han skrattat och busat och fart runt som en tetting mellan leksaker och famnar att krama, glad glad glad. Underbara barn.
Vi handlade nästan bara grejer till Ture. Ett lektält bland annat (jo vi behöver större lägenhet snart) och så en badkarsmatta eftersom han gärna står upp och duschar nu för tiden. Lustigkurren.

En annan sak som är lite kul är att han sedan i går faktiskt låter som en bebis. Innan har haft mest haft en massa andra konstiga ljud för sig, som gurglande och nöffande och munpruttande och så. I går tror jag att det var någon på babyswingen som lärde honom hur det ska låta så nu vet han. Da da da da da da da da, hela tiden.

Inga kommentarer: