lördag 30 juni 2012

Dagens graffiti

Det har varit en sån där dag i dag. En lite tråkig, ensam och lång dag. Ture vaknade innan sju, typiskt eftersom vi i veckorna nästan alltid måste väcka honom. Anledningen hette feber. Inte mycket men också lite hosta och snor och en massa bajsblöjor. Men humöret har faktiskt varit på topp i alla fall. Vi har haft kul ändå. På förmiddagen roade vi oss här inne. Ture roade sig med att leta fram en tuschpenna och sedan måla på barbabilen, trasmattan i köket, parkettgolvet, en bok, vardagsrumsbordet och så på min dator. Det mesta har jag fått bort men min dator är inte så vacker längre. Allt det där hann han med på max två minuter, inte dåligt. Själv blev jag lite ledsen och det märkte han. Jag försökte visa honom att det inte var så farligt men han kämpade till och från hela dagen med att tvätta barbabilen och datorn med sitt egen snytpapper. Han är söt.

Sefors ställde in vår date så även eftermiddagen spenderade vi ensamma. Inte förrän runt klockan fem kändes Ture så pass pigg så att vi kunde gå ut och leka. Då gick vi till lekplatsen där vi hittade en ny kompis. Den pojken hade en sparkcykel som vi åkte runt runt runt på i säkert en halvtimme, allt medan den pojken lånade vår boll. Jag tror att Ture skulle vilja ha en liten sparkcykel när han fyller år. Jag frågade honom och han sa ja. Man kan göra det nu - fråga honom saker alltså.

På vägen hem gick vi till pizzerian och köpte med oss pizza hem. Vi köpte två, en delar vi på i morgon. Sen i kväll har vi sett på TV, läst böcker, lekt och putsat på barbabilen. Han somnade inte förrän runt tio, lite ledsen eftersom han nog är feberorolig. Nu ska även jag kinesa.  


Min dator.

Ture på pizzerian.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ture brås nog på sin pappa, för han målade på tapeten i vardagsrummet med svart krita när han var ca 3,5 år. Hans mamma nötte ut några suddgummin, men målningen försvann aldrig helt.
Hoppas Ture kryar på sig till i morgon!
Godnatt från Björknäs

Anonym sa...

Han är fin han Ture, det är lite roligt när barn gör grejer som dom nästan förstår är fel!

Anonym sa...

Om det bara är på utsidan av datorn (som syns på bilden), köp T-röd (rödsprit) om du inte har det redan, ta lite på en trasa eller lite hushållspapper och gnugga lite försiktigt så försvinner det nog ska du se.

Linn sa...

Haha, vilket roligt sammanträffande! ;-) Vi var där från 17 juli och en vecka framåt. Jag minns att det var helt galet varmt!
När var ni där?