onsdag 6 juni 2012

Dagens ledighet, shopping och resa

Jag älskar när vi alla är lediga tillsammans. Men det är så klart inget ovanligt, att umgås med sin familj är väl det bästa som finns för det flesta. Förutom för dem som inte älskar sin familj eller som inte orkar med sina barn eller för såna som värdesätter annat högre, så klart. Ture är det viktigaste, så är det bara. I dag har vi dessutom skämt bort honom ordentligt, men det är han värd. 

Först cyklade vi ut till Heron city för att besöka den nyöppnade butiken XXL. Det fanns lite saker som vi ville kolla på och av annonser att döma så hade de fantastiska erbjudande så här första dagen. Vi letar bland annat efter en trehjuling till Ture, en som egentligen min mamma ska ge honom, men inget vi sett hittills har varit bra. Hur som helst så var det galet lång kö när vi kom fram, jag har faktiskt aldrig sett något liknande. Kön var flera hundra meter lång - redan utanför Heron. Vi tänkte inte ens tanken att ställa oss där, så viktigt var det inte. 


Cykelkillarna. Ture är tokig i cykeln och säger "till" när man ska parkera hemma i cykelrummet. "Till" betyder en gång till och så fick det faktiskt bli, de åkte ut en runda till senare. Här hemma hade han på eftermiddagen sin Malle i cykelstolen och han satte även på honom sin egen hjälm. Den var så klart för stor för Malle så jag gjorde en specialare i aluminiumfolie. 


Istället för XXL åkte vi därför till Toys R us. Ture var i extas där inne, det finns så galet mycket att titta på. Vi brukar väl inte direkt skämma bort loppan med prylar men i dag kändes det rätt. Han fick en trummaskin, en vatten/sandleksak, en vattenpistol och ett munspel. Han var så lycklig ska ni veta. När han hade sovit sin lur efter lunchen på McDonalds och hemcyklingen så stod trummaskinen där och han visste inte till sig. Han trummande och dansade och trummade och dansade. Mycket lyckat.

Och sen bokade vi en resa till Kreta. Femstjärnigt och lyxigt, men det är vi värda. =)  
Vi åker nästa fredag och är borta en vecka. Hurra för det.
2 kommentarer:

Anonym sa...

Se bara till att ta med Euro i kontanter till Grekland, med tanke på de ekonomiska problemen i landet. Kan vara lite knöligt att betala med kort för tillfället har jag förstått. Trevlig resa! Mvh / MÖ

Anonym sa...

Känner sån lycka över barn och barnbarn och livet och solen....Kramar från mormor och morrfar.