tisdag 26 juni 2012

Dagens vänner

Nu var jag ju alldeles alldeles negativ och det stämmer inte alls in med dagens sinnesstämning. Den här dagen har varit fin, överraskande och mysig. Mysig och fin för att Ture är så himla kul och härlig. Vi har haft en supermysig eftermiddag och kväll och vi har skrattat tillsammans vi två. Det är roligt när det vänder på det sättet, att han nu skrattar med mig och förstår när något är roligt. Han gjorde pruttljud med munnen på min mage och det lät så roligt och kittlade så jag höll på att bryta ihop av skratt... till slut skrattade vi så att vi trillade ur sängen  =)

Och så det bästa av allt. Ture fick en avi i dag som sa att han hade ett stort brev att hämta på posten. Efter dagis gick vi således och hämtade ett mystiskt paket, som Ture själv fick bära hem. Han har lika spänd som jag när vi väl öppnade. Det var min fina vän Johan Wass som överraskade oss. I paketet fanns tre fina presenter. Det var en t-shirt från Stax museum i Memphis, en nästan likadan som Jakob har, det andra var ett fint förkläde med Alfons på och så en bok med ramsor som vi känner igen sen vi var små. Och så hade han skrivit ett fint brev till Ture som gjorde mig så galet rörd. Jag har magiska vänner.

Och en annan av mina fina vänner fyller år i dag. Grattis ända till Paris Louise. =)

1 kommentar:

Louise sa...

Tack för grattishälsningen! Det har varit så fullt upp att jag inte hunnit läsa din blogg... Men vi har det fint trots massa jobb. =) Kram på er!