torsdag 26 januari 2012

Dagens mormor

Tures mormor är här och lyckan är stor. Helt plötsligt har Ture börjat pussas. Ett himla pussande har det varit. Pussarna är lite snoriga men det gör så klart inget, han är glad och då är vi glada. Annars i dag så tycks han har tagit något slags utvecklingssteg för han är sig inte riktigt lik. Det är som om han har blivit äldre, klokare och roligare under natten. Han blir fortfarande rasande arg och ledsen när saker går emot honom, men det är visst som det ska vara. 

Nu när mamma är här ska vi som vanligt hinna med en massa. I morgon blir det Ikea och sen middag hos Tures farmor och farfar, och på lördag ska vi hälsa på moster Dottie, alltså min mormors syster och efter det ska vi träffa Sefors på stan. Sen måste vi nog vila lite tror jag. 

Japp, om Ture själv får välja.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vi får hålla utkik efter varandra på stan på lördag. Lantisarna från Falun åker ner i kväll. Trevlig helg m,k,o,d och lilla h

Pi sa...

Hej på er!
Vi höll utkik efter er i Gamla Stan och längs Drottninggatan och på Kulturhuset, men icke. Det hade varit så kul att träffa er.

Kram till er alla fem

Anonym sa...

Då har vi lyckats gå om varandra för vi har varit på precis samma ställe som er! Först vaktavlösning som O prompt ville se och sedan resten av eftermiddagen på Kulturhusets barnavdelning. Vi kanske kan få dyka upp hos Er och se hur ni bor nästa gång vi är ner?! Ha det bra / Faluisterna

Anonym sa...

Absolut, ni är mycket välkomna!
/Jakob